UP_SIDE, dé werkbladafzuigkap in harmonie met Novy-dominosysteem

Stille werking. Esthetisch. Effectief

Gaat uw voorkeur uit naar een minimalistisch keukenontwerp, waarbij de apparatuur subtiel aanwezig is in de keuken? Dan spreekt de nieuwe UP_SIDE uit de Novy-collectie u ongetwijfeld aan. Het ontwerp van deze bijzondere werkbladafzuigkap is tegelijkertijd opvallend én ingetogen. De volledig in het werkblad geïntegreerde afzuigkap is alleen zichtbaar wanneer u dat wilt. De UP_SIDE zorgt voor een stille en efficiënte afzuiging van kookdampen vanuit het werkblad. Afzuiging van kookdampen gebeurt niet van bovenaf, maar vanuit het werkblad naar onder toe. Met de UP_SIDE draait Novy de wereld op z'n kop!


Multifunctioneel toepasbaar bij elk keukenontwerp

Koken met de UP_SIDE is in alle opzichten zeer aangenaam én geeft u alle ruimte voor interactie. De UP_SIDE is uitermate geschikt voor ruimtes waar traditionele wand- of eilandschouwkappen esthetisch of bouwkundig minder tot hun recht komen. De UP_SIDE is de ideale oplossing in hoge ruimtes, bij kooksituaties voor een raam of bij een minimalistisch keukenontwerp.


Alle ruimte in uw eigen kookdomein

De UP_SIDE kunt u perfect combineren met de dominocollectie van Novy met geavanceerde inductietechnologie. De UP_SIDE wordt tussen 2 domino's en/of naast de kookplaat geïntegreerd in het werkblad, om zo een perfecte aanzuiging te creëren voor zowel de kookzone vooraan als achteraan. Afhankelijk van uw wensen kunt u de opstelling van uw kookdomein geheel naar eigen inzicht inrichten. U heeft daarbij de keuze uit de Super Flex Zone inductiekookplaat met 2 zones, een inductiewok of een teppan yaki van 38 en 58 cm breed. De UP_SIDE is ook te combineren met de Super Flex Zone-inductiekookplaat met 4 zones.


Efficiënte afzuiging van kookdampen

Uniek aan de UP_SIDE is zijn werking op 2 niveaus. Zowel op werkbladhoogte, naast een teppan yaki of lage pan, als uitgetrokken naar boven toe voor hoge(re) pasta- of soeppannen. Op beide niveaus biedt de UP_SIDE een efficiënte afzuiging van de kookdampen. De UP_SIDE voert tegelijkertijd de kookluchtjes af aan de linker- en rechterzijde. Indien er slechts aan één zijde wordt gekookt, is het zelfs mogelijk om eenvoudig het afsluitklepje te kantelen, voor een nog gerichtere afzuiging. Door het afsluitklepje open te klappen of door de UP_SIDE in de hoogste werkstand te brengen met een subtiele drukbeweging, activeert u eenvoudig de UP_SIDE.