Recirculatieoplossingen van Novy

Binnen het Novy assortiment bestaat de mogelijkheid om op verschillende manieren tot een recirculatieoplossing te komen. Op deze website staat per afzuigkap aangegeven welke recirculatievariant van toepassing is op dat specifieke type afzuigkap. Wij hebben de varianten voor u op een rij gezet:

Optie I - Recirculatieafzuigkap

Als alternatief voor motorloze kappen wordt vaak gebruik gemaakt van recirculatiekappen. Deze afzuigkappen voeren de kookdampen niet af maar filteren de geur en het vet uit de lucht en blazen de gefilterde lucht vervolgens terug de woning in. Recirculatie afzuigkappen bieden maximale plaatsingsvrijheid. 

Optie II - Recirculatiekit (accessoire)

Daarnaast is het mogelijk om bij bepaalde afzuigkappen uit de Novy collectie optioneel voor een recirculatieoplossing te kiezen met een recirculatiekit. Deze recirculatiekit is als accessoire verkrijgbaar. Per model vindt u in het tabblad Accessoires op deze website de specifieke informatie.

Optie III - Uitblaasbox (accessoire)

De meest recente recirculatieoplossing van Novy is de mogelijkheid te kiezen voor een uitblaasbox als oplossing. De uitblaasbox is de ideale oplossing om van een plafondunit of inbouwunit een goedwerkende recirculatie-afzuigkap te maken. De box kan in een bestaande structuur in wand of plafond en uiteraard in de zelf ontworpen schouw worden ingebouwd. Het ontwerp van de box is doordacht in alle opzichten, zowel in design als in technologie. Compact, eenvoudig te installeren en voorzien van het unieke Monoblock recirculatiefilter.  Afhankelijk van het type afzuigkap heeft u de keuze uit drie modellen en een of twee kleuren (rvs, wit):

Uitblaasbox (wit) 801400
Uitblaasbox (rvs / wit) 830400 / 831400
Plint uitblaasbox (rvs) 7900400  
Plint uitblaasbox (rvs) 7910400
 

Compact, eenvoudig te installeren en voorzien van Monoblock recirculatiefilter, dat zo is ontworpen dat het zorgt voor een efficiënte afzuiging, een uitstekende geurabsorptie en een beperkt geluidsniveau. Het Monoblock recirculatiefilter filtert op effectieve wijze de geuren uit de kookdampen. De box brengt vervolgens de gefilterde lucht weer terug in de keuken. De ingenieuze labyrintstructuur van het filter garandeert een goede doorstroom van lucht. Dit resulteert in een efficiënte afzuiging en een beperkt geluidsniveau. Ook bij een hoge luchtvochtigheid zorgt de structuur van het filter voor een uitstekende geurabsorptie. Het filter kent een lange levensduur en kan tot 12x geregenereerd worden in de oven. Lees meer over het Monoblock recirculatiefilter >>