Technische Sales Support Fulltime (40 uur) @Van Nelle fabriek Rotterdam

Ben jij die klantgerichte technische teamspeler die begrijpt wat onze klant nodig heeft? Wil jij werken in een enthousiast en informeel team? Dan ben jij de Technische Sales Support medewerker die wij zoeken.

De functie:
Om 8.30 heb je de eerste dealer of consument aan de telefoon, terwijl de mailbox ondertussen volstroomt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een duurzame relatie met bestaande en nieuwe dealers. Op het ene moment geef je technisch advies aan onze consumenten of dealers, de andere keer zorg je voor een juiste orderverwerking.

Dit ben jij:
Gedreven door dynamiek en actie. Je krijgt energie van snel en gevarieerd communiceren. Je staat stevig in je schoenen, durft door te vragen en komt daardoor snel tot de kern van de vraag of het probleem. Belangrijk vinden we jouw motivatie, leergierigheid en denkniveau minimaal MBO4/startend HBO.

Wat bieden wij jou:
Een leerzame en afwisselende baan. Enthousiaste collega's binnen een informeel team. Goede arbeidsvoorwaarden. Marktconform salaris afgestemd op jouw profiel.

Wie zijn wij:
Je maakt deel uit van een team van 12 medewerkers vanuit het kantoor in de VanNelle fabriek in Rotterdam en onderdeel van  
Novy NV ons moederbedrijf in Belgie. Novy produceert en verkoopt kwalitatief hoogstaande afzuigkappen en kookplaten.

Voor meer informatie:
www.novynederland.n
Solliciteren via vacature@novynederland.nl. Bij vragen: 088-0119100 Riet de Beer (Manager Operations).

Ontdek onze Novy producten

Vind een verkooppunt in uw buurt