Ontdek en beleef de keukentrends

Elk jaar duiken nieuwe trends op. Novy volgt de nieuwste tendensen kort op. Ontdek ze hieronder!

1. Een paar tinten donkerder

De keuze voor zwart in huis straalt durf en karakter uit, het is een tikkeltje stoer en geeft tegelijkertijd een luxueuze look. De zwarte RAL 9005 met extra matte afwerking zorgt voor dat vleugje drama, waar het in 2019 helemaal rond draait. 

Combineer de populaire plafondunit Pure’line met een warme keuken.

  • Een donkere wand of nis? Dan maakt de zwarte Mini Pure’line of Flat’line wandschouwkap het plaatje compleet.
  • Afzuiging en kookplaat in één, Novy Panorama en One, gaan volledig op in het werkblad door hun zwarte design. 
  • Mood, de gependelde afzuigkap die meer op een verlichtingsarmatuur lijkt, is ook in het zwart verkrijgbaar.

 2. Open keuken en keukeneiland

We kiezen meer en meer voor een keukeneiland of een open keuken. Maar wat doet u dan met de afzuigkap? Novy heeft het antwoord:

  • One

One Pro was de eerste kookplaat met geïntegreerde dampkap die meteen na het koken weer verdwijnt. U installeert One waar u maar wilt in de keuken omdat u geen rekening hoeft te houden met een plafond of muur.

De afzuigtoren zit tussen de vier kookzones van de inductiekookplaat, tussen en ter hoogte van de pannen. De toren zuigt heel gericht en stil de geuren en dampen weg. Zijn opvolger is de nieuwe One Power. Waar u de One Pro bedient via sliderbediening met witte ledverlichting, kiest u bij One Power voor een rode touch control bediening en de basisfuncties.

 

  • Novy Panorama

Design in uw keuken? Novy Panorama, de allernieuwste kookplaat en afzuiging in één, is letterlijk het pareltje in huis. De strakke, zwarte afzuigtoren in semitransparant glas visualiseert perfectie en hoogstaande kwaliteit.

De afzuigtoren zit handig en stijlvol achteraan de kookplaat, zodat u nog meer bewegingsvrijheid heeft. De fluisterstille afzuigtoren heeft bovendien 4 verstelbare standen (op 10, 20 of 30 cm), voor de meest optimale en efficiënte afzuiging ter hoogte van de pannen. Klaar met koken? Dan verdwijnt de ventilatietoren weer in de kookplaat.

3. Maximale vrijheid in uw keuken

Dankzij Novy bent u niet meer gebonden aan buizen naar buiten voor dampen en geuren. Recirculatie is een energiezuinige techniek die dampen en geuren binnenshuis verwerkt. De oplossing voor energiezuinige woningen en keukens waar een buitenafvoer niet mogelijk is. Is de volgende stap een kookeiland op wielen?

 

Ontdek onze Novy producten

Vind een verkooppunt in uw buurt