InTouch van Novy

Uw afzuigkap moeiteloos bedienen vanaf de kookplaat

Kiest u voor een combinatie van de Novy-afzuigkap en een Novy-inductiekookplaat, dan heeft u bij een aantal afzuigkappen extra bedieningsgemak met inTouch. Geniet van de mogelijkheid om uw Novy-afzuigkap te bedienen vanaf de kookplaat. InTouch biedt ergonomische en praktische voordelen.

InTouch is eenvoudig in het gebruik, zonder dat installatie van extra modules nodig is. Met behulp van een RF-signaal stuurt u via de inductiekookplaat uw afzuigkap aan. Een afstandsbediening en extra bekabeling zijn bij InTouch dus overbodig. Uiteraard kunt u de kookplaat én de afzuigkap volledig onafhankelijk van elkaar gebruiken.

Zichtbare en intuïtieve bediening

Alle functies bevinden zich op werkbladhoogte, zijn goed zichtbaar en intuïtief te bedienen. U heeft de volledige controle over de instelling van afzuigkap en kookplaat. 

Standaard of optioneel

InTouch zit standaard op Maxi Pure'line, Pure'line, Mini Pure'line en Zen. Daarnaast is er de optie om een Comfort ombouwset (stuurelement en afstandsbediening) te bestellen, deze kan in de de Vision, Flat'line, Pro'line, Head'line, vlakscherm (663 en 693), Fusion en de Touch afzuigkappen. Hierdoor kunnen deze afzuigkappen uit de Novy-collectie ook met InTouch werken. Dat is genieten van nog meer comfort in de keuken!


Verken de collectie Novy afzuigkappen >>

Verken de collectie Novy domino's en inductiekookplaten >>