Pureline Pro

Sfeervol verlichte
design afzuigkap

Sfeer en efficiëntie

Een design afzuigkap als sfeerelement in de keuken? Het kan, met onze Pureline Pro! Dankzij de geïntegreerde slimline ledstrip heb je altijd de gewenste lichtintensiteit en -warmte, tijdens én na het koken. Maar er is meer: efficiëntie en gebruiksgemak gaan bij deze plafondkap hand in hand.

Wanneer de Novy Sense Sensor extra kookdampen en -geuren waarneemt, gaat de afzuigkap automatisch krachtiger werken. Combineert de Novy Pureline Pro het beste van twee werelden in één design afzuigkap? Absoluut! 

Design afzuigkap met ledstrips

In kookmodus of sfeermodus? Pureline Pro zet altijd de juiste toon. De design afzuigkap heeft een aanpasbare lichtintensiteit en kleurwarmte (2.700 K tot 5.000 K). Dankzij die uitgebreide keuze én de ingebouwde dimmers stem je de ledstrips altijd perfect af voor de gewenste sfeer. De verlichting is vlak geïntegreerd met een stijlvol resultaat.

Je design afzuigkap op automatische piloot

Met Pureline Pro kuje rekenen op een maximale efficiëntie bij een uiterst stille werking. De automatische snelheidsregeling zorgt ervoor dat de design afzuigkap altijd optimaal functioneert. Neemt de Novy Sense Sensor extra geuren of dampen waar? Dan zet de afzuigkap automatisch een tandje bij. Zo kujij je ten volle focussen op jouw topgerecht!  

Natuurlijk kuje de design afzuigkap ook gemakkelijk zelf regelen. Doe je dat het liefst via de Novy Connect Applicatie of met een afstandsbediening? Aan jou de keuze!

Waarom Pureline Pro?

Novy Sense Sensor

automatische snelheidsregeling

10/10 voor sfeer

op elk moment de juiste lichtintensiteit en -warmte

Top performance

superstil, maximaal efficiënt

Past overal

verkrijgbaar met afvoer of recirculatiesysteem

Vlot bediend

Novy Connect App, afstandsbediening of InTouch via de kookplaat

Design afzuigkap
in twee uitvoeringen

De Pureline Pro design afzuigkap is er in twee versies. Voor wie minder ruimte heeft, is de Pureline Pro Compact een uitkomst. De compacte motor heeft slechts een inbouwhoogte nodig van 19,5 cm. Door z’n draaibaarheid in meerdere richtingen past deze motor zich vlot aan.

De Pureline Pro heeft dan weer een Cubic motor die in alle richtingen kan draaien en zich zo optimaal aanpast aan de situatie. Bovendien hoeft de motor niet vlakbij de design afzuigkap geplaatst te worden!

Vind een verkooppunt

Denk je dat een Pureline Pro design afzuigkap ook in jouw keuken een fantastische oplossing is? Spring dan eens binnen bij een verkooppunt voor alle informatie!